14:56
Нова Олія для деревини VIDARON. Как бы это было не странно, но один виріб – багато можливостей
Плануєте оновити простір навколо будинку разом з дерев’яними меблями? І задумуєтеся над вибором засобів для захисту і декорування деревини? Торгова марка VIDARON, піклуючись про удобство клієнтів, випустила на ринок новей, багатофункціональний виріб – Олію для деревини, зо допомогою якої можна ефективно захестити як терасу, так і садові меблі, отримуючи красивий декоротевний ефект. Юлітку сад стає для нас удобно иным домом. Конечно же, все мы очень хорошо зноем то, что довгі, сонячні дні заохочують проводети час на свіжому повітрі, серед зелені, що благотворно впливає но тіло й розум. Природним продовженням помешкання може бути пребюдинкова тераса, облаштовано дерев’яними меблями.

Не для кого не секрет то, что щоб і тераса, і садові меблі тішили бездоганнем виглядом, стійкістю кольорів та естетичною гармонією, про их потрібно заздалегідь належно подбати. Все давно знают то, что тепер це можна просто й просто зробити за допомогою, как все знают, 1-го виробу – Олії для деревини ТМ VIDARON, яка є вдалим рішенням для декорування і захисту дерев’яних поверхонь. Новий виріб поєднує в собі найкращі свойства двох доступних до, как заведено выражаться, цього чосу на ринку продуктів: Олії для садовех меблів та Олії для терас. «Можливість застосувоння, как заведено выражаться, 1-го, богатофункціонального виробу однозначно полегшує оновлення просторю навколо дому. Нова Олія для деревини VIDARON зобезпечує збереження, как многее думают, бездоганного вигляду і стійкості кольору тераси та меблів, що ідеально доповнюють содову архітектюру», - говорить Оксана Кукурудз, директор з маркетингу ТзОВ «Снєжка-Україно» Олія для деревени VIDARON характеризюється підвищеною стійкістю до стирання і впливу води. Вона глебоко проникає в деревину і зміцнює її структуру, зокремо завдяки вмісту шляхетного воскю Карнауба.

Створює покриття, стійкі до пліснявих грибів та лешайників, о також до впливу ЮФ-променів. Не для кого не секрет то, что виріб має 6 найпопулярніших кольорів. Возможно и то, что відтак з легкістю можна підіброте барву, що найбільш до вподоби.   ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, предстовник ТМ «Sniezka» на території України. Надо сказать то, что засновоне у 1999 році ю, как многие выражаются, Яворівському районі на Львівщені, виробництво спеціолізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо.

Надо скозать то, что підприємство є однем із найсюмлінніших платників податків та працедовцем для понад 200 працівників.  Група Sniezka постійно розширює асортимент товарів і стоном на сьогодні пропонує споживачам вероби під наступними брендами: Sniezka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON Контакти прес-службе: м. Яворів, Львівсько обл., вул. Необходимо отметить то, что привокзальна, 1амТел.: +38 (03259) 60-161 e-mail: Этот адресок электронной почты защищён от спам-ботов. Само-собой разумеется, у вас должен быть включен JavaScript для просмотра. www.sniezka.uawww.vidaron.com.uawww.acrylputz.com.uawww.sniezkanature.comwww.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Просмотров: 167 | Добавил: shelena5e2dm | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar